(°o°)Vlak za tři chlupy

(°o°)Vlak za tři chlupy

Anotace: Tak ten si najal v depu pes...

Sbírka: (°+°)Pohádkové(°+°)

 

 ~~P~E~S~~

 

 Pes si najal v depu

 za tři chlupy vlak

 se svou blechou v kožichu

 chtěl snad cestovat,

 strelou nebo pendolínem

 nebo parním za komínem

 co chceš za tři chlupy psí?

 A platit musíš u kasy.

 

 Šel ke kase platit vlak

 „vobyčejnej vosobák“

 bude prý se z okna dívat

 aby viděl kočky zívat.

 A tak pes jel osobákem

 co stál u každé hrušky

 blecha brble si v kožichu

 „měl bys chodit pěšky“.

 

 Pes tu blechu neuslyšel

 z couráku jen štěkne

 na tu kočku u šraňků,

 myslíš že se lekne?

 Dvakrát kočka se otočí

 zívne a spí dál,

 pes jen trochu si zavrčí

 a klidně jede dál?

 

 Ale né,ten vlak tu končí

 ať přestoupí ten kdo chce

 jinak všechny pan průvodčí

 vyklopí prý v potoce.

 A že blecha v kožichu

 se moc nechce koupat

 tak začíná toho psa

 tak trošičku lechtat.

 

 Pejskovi však žádná voda

 ale vůbec nevadí

 do potoka sám si skočí

 radostně tam dovádí.

 Blecha nos si zacpala

 pak plave ke břehu

 a když trochu obeschla

 končí kočce v kožichu.

 ~~~

 Kočka nebo pes

 blechám je to šuma fuk

 hlavně že jsou v pohodlí

 bleší holka bleší kluk.

 

~~K~O~Č~K~A~~

ano

 

Autor Květka Š., 10.04.2012
Přečteno 655x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, Linzerka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vlak za 3 chlupy...jo!

11.04.2012 14:11:45 | Linzerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí