Zatoulané kuře

Zatoulané kuře

Anotace: Šťastné shledání.

Kde mám hodnou mámu kvočnu,
copak já si bez ni počnu?
Běhá kuře po venku,
až potkalo Alenku.

Ta vám jako dobrá víla,
hned kuřátku slzy stírá.
Domů ho pak rychle nese,
vždyť se chůdě celé třese.

Na dvorku je pozdvižení,
malé kuře nikde není.
Kvočna málem strachem zmírá,
zatracená v plotě díra.

Alenka už na dvůr kráčí,
kvočna nemá důvod k pláči.
Kuře teď má svojí mámu,
konec jako do románu.
Autor Psavec, 16.04.2012
Přečteno 1140x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, tato22, Doradan, ZILA78, V.N.Losinský, annie, Květka Š., střelkyně1, Linzerka, Marz
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak tady ta se mi líbí hrozně moc...já mám ráda o zvířátkách!:)))

17.04.2012 19:17:11 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí