(°o°)Knoflíky

(°o°)Knoflíky

Anotace: Z lopuchu ti drží na triku...

Sbírka: (°+°)Divné město(°+°)

 

 

Knoflíky?

 ***********

 Dnes z lopuchu si natrháme

 bambulky pichlavé

 a ty drží na svetýrku pevně,

 jako přišité.

 Nějakou tu bambulku kluk po

 kočce hodí,

 ty ji na kožíšku drží,kočka

 jako šašek chodí.

 Cha,cha,cha,

 kdopak se té kočce chechtá?

 Nikdo.

 To jedna myš druhou lechtá.

 

Kočička si vydrbe bambuličky

 z kožichu

 a už se vyhýbá tomu zelenému

 lopuchu.

 Potom se zastaví,mňau,tak to

 nenechám

 a toho kluka určitě polekám.

 Proto si pozvala všechny kočky

 a kocoury z okolí

 aby přišli příští týden,nejlépe

 v neděli.

 

Toho kluka pak proženou okolo

 všech lopuchů,

 má je všude i ve vlasech a vůbec

 mu není do smíchu.

 Tak se už na toho kluka nezlob,

 kočičko,

 podívej jak se usmívá z oblohy

 sluníčko.

 

Mňau,já se nezlobím

 s tím klukem se hned udobřím…

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 

Autor Květka Š., 25.04.2012
Přečteno 858x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Doradan, Linzerka, casla, střelkyně1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

och...do vlasů nee!:-)

25.04.2012 21:45:05 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí