Průběh zimy

Průběh zimy

Anotace: Jako každý rok

Z oblohy padá sníh,
Pojďme jezdit na saních
A ten dětský smích
O Vánocích.

V rybníce už voda zmrzla,
Tak pojďte s námi hnedka.
Bruslit, hrát si, smát se,
Škoda, že jen tak krátce.

Štědrý večer za dveřmi je,
Tak rychle kapra připravíme,
A pak spolu povečeříme
A pod stromečkem dárky rozbalíme.

Vánoce už skončily,
Nový rok jsme oslavili
A pak na Tři krále,
Stromeček zmizel náhle.

Sníh už roztál v okolí
A led se rozpustil.
Kdo se to sem lopotí?
Pan Jaro k nám přišel.
Autor mtek, 01.05.2012
Přečteno 936x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí