(°-°) Evelínka

(°-°) Evelínka

Anotace: Tak nevím,je květinářka,švadlenka...to i to.

Sbírka: (°+°)Divné město(°+°)

.........................

°~°~°~°~°

Švadlenka,

slečna Evelínka Růžička

má kromě šití

ještě zajímavého koníčka,

ona si pěstuje

v každém květináči i truhlíku

několik velkých i malých

°°°"knoflíků"°°°

Každé ráno

je zalévá,okopává a hnojí

a stále je hlídá,

o každý knoflíček se bojí.

Dnes ji pošťák doručil

dva malé balíčky

tam přišly Evelínce z časopisu

objednané knoflíčky.

A tak běhá po zahradě sází sem

a sází tam...

ještě zbylo pět knoflíků,

povídá si,

kam je asi dám???

 

Knoflíček jak korálek

ten zasadí do malovaného hrníčku

a uvidí jak porosteš,knoflíčku,

Knoflíky rostou,

každý keřík je plný poupátek

těch krásných knoflíků

na všední dny i na svátek.

Až dozrály

vzala si švadlenka proutěný košík

a na zahrádce sklidila si

každý zralý knoflík.

 

A pak? Celý den jen přemýšlí

kam by asi přišít šly...

 

~~~*~~~*~~~*~~~

 

Autor Květka Š., 04.06.2012
Přečteno 970x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Linzerka, Doradan, ZILA78, střelkyně1
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezká pro malý děti:-) a taky tam je korálek,posledních pár dní mám korále rád:-)

05.06.2012 13:43:29 | kočkopes

tak mám úsměv od ucha k uchu...kampak je pak asi všechny našije...:)

04.06.2012 17:03:58 | střelkyně1

To bych taky ráda viděla...

04.06.2012 17:18:01 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí