~Jako budík,jako zvonek

~Jako budík,jako zvonek

Anotace: ..ale né,jen telefon..

~~~~~

Sluchátko.

~~~~~~~~~ 

 Zazvonil nám telefónek

 crrr,jako budík,jako zvonek.

 Volám do sluchátka HALÓ,

 proč se mi nic neozvalo?

 

Jo,ono by se ozývalo

 kdyby se tu nezpívalo.

 Dnes je pátý pátek

 všech sluchátek svátek.

 

Tak ti přeji,sluchátko

 ať mňoukáš jak koťátko,

 ať z telefonu nespadneš

 do hlavy se nebouchneš.

 

Když telefon zvoní

 tak se kolem myši honí,

 bojí se že kočku slyší?

 Né,tak hloupé nejsou myši.

 

My do sluchátka řekneme

 co dobrého si přejeme,

 odpoví nám jenom píp,píp,píp

 

jděte si dnes myši nakoupit.

 Píp,píp,píp a píp….

~~~~~~~

~~~ 

 

Autor Květka Š., 17.08.2012
Přečteno 716x
Tipy 8
Poslední tipující: Doradan, Linzerka, ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí