Sněhulák

Sněhulák

Anotace: starší básnička pro mého syna

Mrkev místo nosu,
knoflíky z uhlí.
Čepice z kastrolu,
I koště mu sluší.

Stojí tu na dvorku,
Do oken nám hledí.
Podívej se kocourku,
Ze sněhu je celý.

Až se venku oteplí,
Bílý pán odejde.
Jaro se tu objeví,
Sluníčko nás zahřeje .
Autor korzar, 01.09.2012
Přečteno 1405x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

fajn báseň pro děti na dobrou noc, teď už by to chtělo jarní...

03.04.2013 19:02:33 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí