(°O°) Paprika

(°O°) Paprika

Anotace: říkanka o paprikách...

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Paprika

(°O°) 

,,,,,,,,, 

 Šla červená paprika

 na maškarní bál

 moc se ji tam líbilo

 byl jich plný sál.

 Se zeleným paprikou

 taneček si dala

 svalily se v kole.

 Vy jste tomu dala.

 Tak červená paprika

 honem vyskočila

 se zeleným paprikou

 už se nebavila.

 Lalala.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Autor Květka Š., 16.11.2012
Přečteno 998x
Tipy 7
Poslední tipující: Doradan, Linzerka, Joe Vai, Moniska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

papriky jsou príma

17.11.2012 12:02:10 | Linzerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí