Rosa štěstí

Rosa štěstí

Anotace: malé probuzení

chtěl bych, aby vše bylo na světě jen snadné
vidím to tak, že jednoho dne otevře se brána
a v přírodě to bude zas barevné a stále krásné
jakmile z ní vyletí ta zlomyslná černá vrána
Autor Lostgen., 05.01.2013
Přečteno 880x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když bude všechno na světě snadné, nebudeš mít důvod si věcí vážit.

05.01.2013 21:41:16 | Jan Voralberg

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí