Vítám tě!

Vítám tě!

Anotace: Pro někoho béčková báseň, pro mě něco, co je opravdu ze srdce... Vítej do rodiny, moje nejmilejší a věř, že jsi pro mě dokonalá!

Pamatuji si, jak v břiše jsi mi rostla,
Často jsi kopala – jemně i zostra.
Cítila jsem každý tvůj pohyb těla,
Držet v náruči jsem tě moc chtěla.
Byla jsi ve mně a já si to užívala,
Lednici jsem, kolikrát vyžírala.
Pak to však přišlo – ukrutná bolest,
Ty jsi však přišla, nakrátko na svět.
Moje malá holčičko, jsi hezčí než nebe,
Proto ti dávám, něco ze sebe.
Nauč se odpouštět, jako tvá máma,
Usměj se na okolí, hned časně z rána.
Neboj se odporovat i táta to dělá,
Lásku a porozumění s tebou tu hledá.
Jsi naše touha, štěstí i přání,
Tvůj výkřik do tmy, všechno zlé zahání.
Až budeš starší, poznáš jak jsi důležitá,
Alespoň pro mě a pro tátu jsi prostě skvělá.
Autor BlackQueen, 06.03.2014
Přečteno 961x
Tipy 2
Poslední tipující: Bunney, básněnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přidala bych jednu radu...pro malou slečnu...nauč se být ženou do pohody;-)

06.03.2014 10:48:06 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí