Nanuk

Nanuk

Anotace: Léto, pohoda, sluníčko.

Parta malých hodných kluků,
zatoužila po nanuku,
nanuk v létě u vody,
je zárukou pohody!

S prosíkovou pusinkou,
přiběhli za maminkou,
prosí prosí o pár kaček,
na nanuky známých značek.

A že bylo hezky venku,
mamka vzala peněženku,
i jí usměv koutky cuká,
také má chuť na nanuka!

Vyrazili milánku,
šupky dupky do stánku,
zpátky už jdou pomaloučku,
maminka a parta kloučků.

Je jim krásně na tom světě,
když nanuka baští v létě.
Autor Gorwor, 26.06.2014
Přečteno 835x
Tipy 1
Poslední tipující: AndreaM
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí