Sluníčko

Sluníčko

Anotace: :)

 

 

   Sluníčko, sluníčko

   vysvitni maličko,

   ať zalezou mráčky

   probudíš i ptáčky.

 

 

   Sluníčko, sluníčko

   zasviť mi pod víčko,

   ať nejsem ospalý

   prosím, prosím maličko.

Autor rendus, 07.12.2014
Přečteno 1218x
Tipy 2
Poslední tipující: WIRUS
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí