Bezhlaví rytíři

Bezhlaví rytíři

Anotace: o šílencích v dobrym slova smyslu

Pokud jsou figurky,
maj podstavec z papíru
a denně je v plamenech,
stejně jako ústa
v pohybu.

Je jim vlastní
prchavost štěstí,
voní po dešti.
Nedaj se chytit a zmáčknout
zato můžeš zmoknout
když ze zvyku
nemáš pláštěnku.

Popravený katem,
bezhlavý jsou živý.
Dav co přišel na popravu
šílí,
má teď další hlavu.
Saň se chystá na princeznu.
Autor Claires, 12.02.2015
Přečteno 619x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí