Vánoční den

Vánoční den

Anotace: báseň o Vánocích

Jisté datum v kalendáři,
rodí úsměv v dětské tváři.
Všechny děti oběd sní,
tak je to den nevšední.
A ty co ne ,nakrátko,
touží spatřit prasátko.

Až se nám dech z toho tají,
jak si krásně tiše hrají.
Čtou,píšou a počítají,
uklizeno také mají.
A ochotně pomáhají,
velmi hodné se být zdají.

Maminky však důvod znají,
Vánoční den děti mají.
Autor vagness, 10.05.2016
Přečteno 663x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí