Popletený sen

Popletený sen

Anotace: humorná báseň

Táta míří do vesmíru,
raketu má samou díru.
Děda trůní na gejzíru
a počítá díry v sýru.
A můj bratr na dvorku,
učí létat ponorku.
Mámě nový účes sluší,
ač ho ruší ty psí uši.
Sestra dřímá v krabici,
na hlavě má jepici.
Moje teta,to je dáma
a z uší jí trčí sláma.
A babička v kuchyni,
učí tikat hodiny.
Zvláštní ten svět vážně byl
a v tom jsem se probudil.
Autor vagness, 11.05.2016
Přečteno 764x
Tipy 9
Poslední tipující: Poetik, Kubíno, Jenda P., Frr, Arlayna
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc vám děkuji.krásný den.

24.05.2016 10:34:37 | vagness

To je roztomilý :-)

23.05.2016 18:14:41 | tvořilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí