Přála bych si zvířátko

Přála bych si zvířátko

Anotace: báseń pro malé děti

Maminko,prosím.

Přála bych si zvířátko,
a to velmi zakrátko.
Může štěkat nebo mňoukat,
každý den ho budu koupat.

Mnoho lásky mu chci dát,
může se mnou,prosím,spát?
Bude vás mít také rád,
můj chlupatý kamarád.

Budu vám moc pomáhat,
nádobí mýt,prádlo prát.
Známky pěkné budu nosit,
ach nee,nenechte se prosit.

Maminko,tatínku,prosím...
Autor vagness, 14.05.2016
Přečteno 522x
Tipy 2
Poslední tipující: Mácha, CoT
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jojo, já se kdysi vůbec neprosil a přesto jsem dostal kamaráda na celých šestnáct let.)

14.05.2016 09:24:04 | CoT

o to líp.děti prosí a zatím mě nezlomily.zatím pěkný den a děkuji.

14.05.2016 09:26:54 | vagness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí