Medvěd, co měl rýmu

Medvěd, co měl rýmu

Anotace: ...

Medvěd, co měl velkou rýmu

neodolal svému splínu

tak si jenom stěžoval

že už neví, jak žít dál.

 

Doktora mu povolali

lásku mu naordinovali

a když dostal, to co měl

s radostí si odfuněl

Autor JSJ, 19.12.2016
Přečteno 823x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kde, kde je ten doktor, pane doktore já chci takýý .

Moc hezká básnička

20.12.2016 17:16:02 | klaun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí