Harpyje

Harpyje

Anotace: Novinka, snad se bude líbit :)

Sedím v hnízdě pro harpyji,
se kterou tu v tichu žiji.
Připomíná člověka,
co se nikdy neleká.

Sama má však v srdci díru
po rodičích ve Vesmíru,
po jinačí radosti,
co jí měním za kosti.

Harpyje je velmi stará,
nestačí jí k žití barák,
musí mít i moře, sůl,
každý na ni dře jak vůl.

Až zas jednou v hnízdo sedne,
snad se tichý vítr zvedne,
každý má svou harpyji,
harpyje nás přežijí,
musíme žít pro sebe,
a těšit se na nebe.

Až se jednou slunce skloní,
světlem sklouzne po jabloni,
na kterém si zažije,
co
to
je,
když ti vládne harpyje.
Autor Poeta ze světa, 07.01.2018
Přečteno 599x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí