Z lesa

Z lesa

Anotace: Sluníčko zlatavé dívá se z výšky, vidí tam veverku, jak sbírá šišky. S baťůžkem na zádech poběží d...

Sluníčko zlatavé dívá se z výšky,
vidí tam veverku, jak sbírá šišky.
S baťůžkem na zádech poběží domů,
po cestě nasbírá oříšky ze stromů.
Utíká po větvi v hlubokém lese,
větvička jedlová pod ní se třese.
Už to má jen kousek do svojí skrýše,
hříbečky na zimu nasbírá příště.
Autor Aurelie, 22.03.2018
Přečteno 635x
Tipy 3
Poslední tipující: Tlachapoud, Bufik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí