zoo

zoo

Anotace: Zoo

Při prohlidce zoo,pavilon opic jooo...ten opicak visi tam,jak prádlo na šňůře...nekouká vesele,žije ve své kultuře...zato paní opice,má prochazejici rada...když se k nim otočí, ukáže jim záda...vedle je však živo u kolegu medvědů válejí se po sněhu jezdí si po ledu ten jejich kožich je ale príma heboucky mekoucky není v něm zima...to opodál na vetvi cosi leze,tech par centimetru za den a pak vleze je to lenoch lenochod kam by spechal ve vetvich si lebedi proc by behal...o kousek dal tuleni se tuli neznaji vic nez tuli tuli...
Autor kikin87, 17.05.2018
Přečteno 571x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí