Sova

Sova

Anotace: ...

Paní sova na větvičce,
s novými brýlemi na hlavičce,
rozhlíží se po kraji,
zdali si děti nehrají,
na paloučku u jedličky,
aby jim nabídla své službičky.

Knih má doma na tisíce,
možná i o trochu více,
tak ať se děti přijdou podívat,
kolik moudrosti jim může dát,
aby jejich malé hlavičky,
zářily moudrem jak lucerničky.
Autor Aurelie, 13.09.2018
Přečteno 571x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Roztomilé, půvabné a nádherně pozitivní :-)

14.09.2018 05:46:51 | Titanie

Děkuji :O)

14.09.2018 08:27:59 | Aurelie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí