Veverky

Veverky

Anotace: Veverky jsou akrobatky

Veverky jsou akrobatky
skáčou tam a zase zpátky,
hurá z větve na větvičku
pro hříbek a pro šištičku.
 
Stromy jsou jejich domovem
vůbec netouží po novém,
ve větičkách jsou tu doma
skoky zkouší zas a znova.
 
A když je někdo vyruší
hned nebezpečí vytuší,
a jak je zas všude ticho
slunci nastavují břicho.
 
Jen v korunách se schovají
zas hbitě vzduchem létají,
veverky jsou akrobatky
skáčou tam a zase zpátky
Autor milda0043, 03.01.2019
Přečteno 629x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí