Autíčko

Autíčko

Anotace: Dětská báseň od písmene A

Jede autíčko z kopečka
brzdí,ale nemá kolečka
auto teď hodně lomozí
bum a neikoho už nepovozí

Kdo to auto opraví ?
a vrátí mu zdraví
Ano, tatínek a trochu nářadí
co s autíčkem si poradí

Jede autíčko do kopečka
ženou ho zlatá kolečka
už vidím jak se blíží
a vrch zdolá bez potíží
Autor Petr27, 17.03.2019
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí