Řeka

Řeka

Podle skály teče řeka,

běží, běží - utíká 

kdopak na ní asi čeká?

za kým asi pospíchá? 

 

 

Podle skály řeka teče,

kampak asi rychle kráčí?

běží, běží - neuteče

přesto pořád dech jí stačí 

 

Tekla dřív - a teče dodnes 

od lesa až ke skále

hodně toho  čas už odnes 

ona utíká stále.

 

 

Autor Schedir, 29.05.2019
Přečteno 322x
Tipy 3
Poslední tipující: Marten, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky vázaná s jemně poskládanou poetikou.
(Snad ten závěr? "… zas přítomnost má namále.")

29.05.2019 10:20:25 | šerý

Vrele diky :D

29.05.2019 11:19:11 | Schedir

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí