Vosí tanec

Vosí tanec

Anotace: Báseň o vosách

Sbírka: Plamínky čechravy

Na dřevěném trámu
vystavěly vosy pevnou báň
v tom bzučícím chrámu
nosí na zadečku sečnou zbraň

Kdo projde kolem báně
a pokusí se zabít vosu
jak vezme jí do dlaně
toho žihadlem bodne do nosu

Slyším bzukot na tom trámě
to jak vosy tancují dokola
nabídl vosák taneček vosí dámě
když hudba na ně zavolá
Autor Petr27, 08.06.2019
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí