kuřátka

kuřátka

Anotace: Kuřátka(roztomilá zvířecí mimi)

Roztomilá kuřátka
batolí se po dvorku
hrabají si popelí se
okolo sebe mají vzornou maminku
na sobě chmíříčka jemná
na pohlazení tak moc křehká
a jak moc kuřátkovsky voní
za nedlouho vyrostou a dají si i zrní
jako správná miminka mají stravu jinou
nejradši si dají vajíčko na tvrdo
k tomu trochu směsi pro mimi
s napaječky se krásně napijí
Autor kikin87, 28.06.2019
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Byť ne přiliš poetické, avšak rozněžnilé sdělení a krásný vjem krásy přírody.
K básni se nebudu vyjadřovat.

01.07.2019 16:06:25 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí