Krásný vánoční čas

Krásný vánoční čas

Když nadejde ten krásný čas,

s prázdnou neodejde žádný z nás.

Kdokoliv chce jakýkoliv dárek,

těší se především na tento svátek.

 

Kapr se asi dárků nedočká, 

zatímco na dárky dítě u stolu čeká.

Pak se následně ozval zvoneček,

snad nejsem jediný natěšený chlapeček.

 

V kuchyni sedím si jako král,

u řízku na všechny jsem se smál.

Maminka po chvíli zmizí v uličce,

já zmateně hleděl jsem k babičce.

 

Když se z pokoje ozval zvoneček,

já vyběhl jsem, to musí být Ježíšek.

Těšil jsem se, že uvidím jeho tvář,

místo toho na stromečku zář.

Autor Magorus, 17.12.2020
Přečteno 264x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Psavec, jenommarie
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké vzpomínky...

28.12.2020 21:39:02 | Emily Říhová

Překrásný vánoční čas ** :);)

17.12.2020 20:18:00 | jenommarie

Vám samozřejmě taky

18.12.2020 09:05:18 | Magorus

Děkuji;)

18.12.2020 10:24:26 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí