Jarní tání

Jarní tání

Anotace: V dubnu by měl sníh odtávat :)

Sbírka: Duhový vínek

Na protější stráni
už led rychle mizí
tak začlo jarní tání
a voda je tak ryzí

Pod sněhem je tráva
po zimě dost slabá
stébla jsou však zdravá
jak ve vodě žába

Sníh se zvolna ztrácí
rychle,než začne tát
venku štěbetají ptáci
a jaro nebude se ptát
Autor Petr27, 05.04.2021
Přečteno 249x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Psavec, jenommarie, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí