Vítr vyhnal zimu

Vítr vyhnal zimu

Anotace: Dětská básnička o jarním větru :)

Sbírka: Duhový vínek

Vítr zlou zimu hnal
rovnou,přes práh
šaty z těla jí rval
vysoko v horách

Vítr kýchl do květin,
až polekal malou včelu,
jež chtěla pyl z kopetin,
co poslouží místo tmelu

Vítr dětem vlasy hladí
občas nepříjemně tahá
někdy potěší,jindy zradí,
ale vždy má pocit blaha
Autor Petr27, 22.04.2021
Přečteno 212x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, mkinka, Psavec, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí