Noc plná kouzel

Noc plná kouzel

Anotace: Ráno mizí měsíc

Sbírka: Veršovánky

Ráno, po měsíci
zbyla malá škvíra
jež zírá v okenici
a tmu rukou stírá

Den nabírá na síle
a měsíci slábne zrak
tma spěchá do cíle
až odhodí černý frak

Noc byla plná kouzel
stíny objaly tmavé kouty
čas se loudal dlouze,
jak spoutaný byl pouty
Autor Petr27, 08.06.2021
Přečteno 225x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Vivien, Psavec, Iva Husárková, šerý, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí