Kocour

Kocour

Anotace: Básnička o hravém kocourovi, na motivy Josefa Kožíška

Sbírka: Veršovánky

Kocour nudu měl,
proto chytit chtěl
pár dešťových kapek
do měkkých tlapek

S klubkem si hrál
chvíli v krabici spal
jindy zabloudil do klasů
pak trny tahal z ocasu

Když se kocour nudí
sníh ze stromů shodí,
na čenichu ho studí
až se třese,kudy chodí
Autor Petr27, 09.06.2021
Přečteno 199x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí