Letní idyla

Letní idyla

Anotace: Dětská básnička o letním čase

Sbírka: Veršovánky

Po louce kos skáče
a měsíc rosu pláče
jen občas krátce letí
černě zbarvené ptáče

Brzy ráno, slunce vstává
ranní červánek mu mává
jenom v tiché chaloupce,
člověk na posteli spává

Ptáci na blankytu pějí
stromy také zpívat chtějí
jenže pouze šumět umí
ovšem spolu krásně znějí

Tráva se za větru kývá
člověk letní idylu mívá
včelky se na kytce honí
jen pes u boudy líně zívá
Autor Petr27, 10.06.2021
Přečteno 191x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí