Konec školního roku

Konec školního roku

Anotace: dnes začaly dětem prázdniny :)

Sbírka: Veršovánky

Zase skončil školní rok
přes léto děti opustí lavici
k prázdninám chybí jen krok
radost veliká sedí jim na líci

Do dětských,roztomilých duší
chtěl proniknout mnohý poeta
každý školák velmi dobře tuší
že vykročí jednou nohou do léta

Chci hezké léto přát
rodičům,dětem,sboru
aby se každý vrátil rád
a do školy přišli spolu
Autor Petr27, 30.06.2021
Přečteno 254x
Tipy 5
Poslední tipující: kikin87, mkinka, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jeden rok - to jsou ve škole dva roky
tam je totiž lomeno

01.07.2021 04:13:17 | ttragelaf

:)

01.07.2021 06:08:53 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí