Sysel a sýček

Sysel a sýček

Anotace: Logopedická básnička k správnému vyslovení ,,s"

Sbírka: Veršovánky

Sýček si myslí
že spadl strom
a jeho smysly
ho nenechají v tom

Spadl sysel ze srázu
stříbrné střepy sbírá,
když rozbil svou vázu
a slzičky z očí stírá

Sysel se sýčkem
slyšeli syčet hada
s dlouhým jazýčkem
až spadla jim brada
Autor Petr27, 23.07.2021
Přečteno 227x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, šerý, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí