Sním o kalině

Sním o kalině

Anotace: Kvetoucí kalina :)

Sbírka: Jitřenka v medu

Sním v máji o kalině,
jíž bílé hrozny šatí
roste kdesi ve skalině,
jenom čas se jí krátí

Když do květů sněží,
ačkoliv je dávno máj
večer zvoní z věží,
až rozezvučí se kraj

Kalina voní sladce,
jako cukrové homole
škoda, že kvete krátce
a vítr jí odnese do pole
Autor Petr27, 01.06.2022
Přečteno 233x
Tipy 6
Poslední tipující: Kan, CULIKATÁ, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí