Prší

Prší

Anotace: podešti všechno krásné je a slunce se zas zasměje

Já tiše šeptám si Tvé jméno
..za okny kapky bubnují
já tiše šeptám si tvé jméno
...a smysly ve mně burcují .

Prší mi štěstí ,smutek i žal
vzpomínky myslí jdou
kéž bys teď vedle mne opět stál
...a řekl....buď jen mou .

Chci opět slyšet slova lásky
a zpátky Ti je darovat
něhou mít vyhlazené vrásky
a v moři štěstí veslovat .
Autor Pika, 16.05.2007
Přečteno 284x
Tipy 2
Poslední tipující: mamina
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jak je možné, že jsem tě míjela? Při čtení mi hudba zní ...

24.10.2007 11:00:00 | mamina

Taky ráda skládam smutné dešťové básničky :-))

16.05.2007 20:02:00 | Tereén

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí