Odsuzujem...

Odsuzujem...

Anotace: Je to tak...

Odsuzujem lidi,
co svou kůží jsou jiní.
Odsuzujem lidi,
co vyznání maj jiný.
Odsuzujem lidi,
co za fotbalový tým hrajou jiný.
Kdybychom byli stejní,
co bychom z toho měli?
Člověk se snaží,
chtěl by tě poznat,
asi se snaží málo,
měl by toho nechat.
Co chceš víc,
když sama neuděláš nic.
Autor MFNL, 16.05.2007
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí