Milenci z rozumu

Milenci z rozumu

Anotace: Pro jednoho málo a pro dva moc..

Milenci z rozumu přijali kletbu,
pro lidské teplo daleko nechodí,
milenci z rozumu neznají pravdu,
jen něžný dotek,jak dárek druhému,
milenci z rozumu chystají svatbu,
nikoho nezradí,než předá ji jinému,
milenci z rozumu nestaví hradbu,
jen tajné pouto,poklad i kouzlo,
milenci z rozumu dál chtějí se vídat,
oni se nebojí,když začíná svítat..
Autor seaside, 16.05.2007
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí