Láska na sucho

Láska na sucho

Anotace: neopětovaná láska?...

Vím, že chceš abych tě neviděla
Vím, že chceš abych tě neslyšela
jenže tvá slova někam uletěla
- někam daleko

Víš, že chci s tebou být
Víš, že chci jen o tobě snít
Víš, že chci tvou lásku mít
- v sobě hluboko

Víme, že všechno krásné přejde
Víme, protože jen z jedné strany to nejde
Víme, navěky bude to stejné
- city jen tak naoko

Ví to, být nás nenechá
Ví to, tiše se zachechtá
Ví to, samotné nás zanechá
- láska jen tak nasucho
Autor Mag Dí, 14.04.2005
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí