Čtrnáct metrů nad zemí

Čtrnáct metrů nad zemí

Anotace: Proč zrovna čtrnáct...?

Čtrnáct metrů nad zemí, jsem.
Vysoko, vznáším se nad vámi.
Koukám se dolů s nadhledem,
Na rozdíl od vás - nemám zábrany.

Čtrnáct metrů nad zemí, blázen.
Říkají doktoři, že nejsem normální.
Údajně nemám návyky, ani kázeň,
Morální není, prý moje chování.

Čtrnáct metrů nad zemí, neškodný.
Sedím na drátech vysokého napětí,
Piju svůj kalich – obsah náhodný,
štěstí a radosti, smůly i neštěstí.

Čtrnáct metrů nad zemí, mám svůj klid.
Nechte mě být, nechte mi život žít.
Ti hloupí doktoři, chtějí mi všechno vzít.
Přátelé, mohu se taky rozzlobit!

Čtrnáct metrů nad zemí, síla skrytá,
Uvnitř utajená, nechte mě tam, kde jsem.
Nebo to někdo odnese a schytá.
Nechci k vám dolů, na chladnou zem!
Autor Rick, 17.05.2007
Přečteno 222x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pojď, místa je dost...

17.05.2007 13:35:00 | Rick

Jdu si sednout za tebou.

17.05.2007 12:40:00 | lidus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí