V Tvé oči se vpít

V Tvé oči se vpít

Anotace: ............

Snít
Jen úsměv
Na tvé tváři
Který jako perleť září
Skončil jeden krátký den
Uběhl rychleji než sen
Krásu, již jsem dnes viděla,
Cit můj, když jsem se zarděla,
Něžný pohled,
Pevné pozadí,
To je to,
Co mi nikdy nevadí…

Úsměvů rozdat na tisíce
A jen jeden z nich upřímně dát,
Tak malinká je naděje,
že mne můžeš míti rád

holubice křehkosti
ve znamení něžností

chci tě jen chvíli mít
pár vteřin
tvůj pohled si vzít
tvůj polibek marně chtít….

Tolik

Moc

Chci tě mít
A dál o tobě snít..

Můj krásný vysněný

V těle ďábla vězněný

Bez tebe dál chci žít

Ale v tvé oči jen se vpít

Ty to víš
Mám v tobě skrýš
Duševní skrýš…
Kéž i Ty o mně sníš
Autor Ammazonic, 17.05.2007
Přečteno 432x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je krásná, měl jsem podobné přání, ale už vím, že to byl jen bláhový sen.

21.05.2007 08:07:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí