Prodáno, bez jediné mince

Prodáno, bez jediné mince

Anotace: ...reakce na jednu zprávu v novinách...

Stojím před svým domem,
dívám se na nápis,
který se tkví na vratech:
" Prodáno,"
škoda jen, že nemohl jsem něco říci,
důvod?
skrz " Váš" pozemek povede světová
dálnice,
a k čemu?
Přece jen tak,
a bude nějaký sjezd?
U Vás, v Čechách, blázníte?
jste mi k smíchu...

Stojím před svým domem,
dívám se na nápis,
který na vratech se tkví:
" Prodáno, bez jediné mince,
národům všem, jen ne tomu Vašemu...!"
Autor Láďa, 17.05.2007
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

uf...

22.05.2007 11:23:00 | STIMPRE

no jo posr. dálnice

17.05.2007 14:32:00 | Chonglee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí