Pro mámu.

Pro mámu.

Anotace: Maminka měla narozeniny,když člověk hloubá nad tím jaký dárek... No ledacos si jeden uvědomí.

Při zrození malý uzlíček lidský,
v srdci matky hluboce zahnízdí,
je to štěstí, je to radost
a stále nekončící starost.

Když pak první pády bolí,
měkká náruč všechno zhojí,
něžně hladí, zlehka houpe,
utiš se už dítě hloupé.

Takhle pak každého člověka,
pomalu, krok za krokem,
provází celým životem,
matčina péče, její láska.

Maminko moje, vím to vím,
já stejnou péči svým dětem dávám,
na koloběh života se odvolávám
a k tobě domů se ráda navracím...
Autor Krtica, 14.04.2005
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí