jarní slevy

jarní slevy

Anotace: ..jaro je děsně fajnový..ne?

Být jen o trochu víc básníkem
Napsal bych ti píseň
O třech slokách s refrénem
Psal bych o tom, jaká škoda
Žes přehlédla mě tenkrát,
dívko lstivá

-já jdu si kolem..„hola,hola“

A nebe ,kšeftař celoroční,
Krámek otvírá si
-“jaro bez mraků“-
Pod hlavou jen měkká tráva

-já jdu si kolem..„hola,hola“

Když najednou
Ach,jaká smůla!
nebe volá
-„zavíráme,
přijďte zítra!“
..Být jen o trochu víc básníkem
Nestál bych tu před výlohou
-a radši
v dešti
Ležel s tebou
Do háje s tou
Jarní slevou!
Autor Art Brasi, 14.04.2005
Přečteno 283x
Tipy 3
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, pejrak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já to nedokážu vyjádřit slovy...ale strašně moc se mi líbí!!!

01.09.2008 19:19:00 | Princezna.Smutněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí