Jen žít...

Jen žít...

Anotace: Moje myšlenkové pochody jsou občas zvláštní ;)

Možná Vás to překvapí, ale chci žít
nevím proč, ale zachtělo se mi tu být
chce se mi žít, i když to bolí
cítím se jak pes po výprasku holí

Jsem asi blázen, že začíná se mi tu líbit
chce se mi tu být, ale nemohu nic slíbit
bojím se začít zas prožívat život
kolem sebe jsem si vybuovala z cihel plot

Ten plot musím teď zbořit
a již nikdy bych ho nechtěla znovu tvořit
mám tě ráda, pane, z mých vzpomínek
navždy budeš mít za vše můj vděk
Autor Santinan Black, 17.05.2007
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

na co život, na co žít? mě stačí v hrobě snít a nic nebudu chtít. náhrobní kámen - můj štít

11.10.2007 18:59:00 | Mišpule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí