Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: Vzpomínky na jednoho člověka, co protnul mi život a nedá se na něj zapomenout. For Stopař

Bojím se sebe, svých reakcí
slzy tečou mi za osamělých nocí
obruče smutku svírají mé srdce
vzpomínky na polibky chutnají trpce

Proč bylo nám dáno těch pár chvil
přála bych si, aby osud míň krutý byl
tohle mně ubíjí, zevnitř užírá
pocit marnosti duši mi rozdírá
Autor Santinan Black, 17.05.2007
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

neboj, jednou najdeš svého Geralta...

17.05.2007 16:29:00 | Ágnes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí