Mladá generace

Mladá generace

Anotace: Nevím, jen mě to tak napadlo... Ne o naší generaci, ale o mladém pokolení v každé době obecně.

Jsme staleté lípy
Vonící medem
Jsme od sudů pípy
Jsme vaším jedem

Jsme krůpěje deště
Mrznoucí k silnici
Jsme výdechem „Ještě“
Jsme plody na vinicích

Jsme prastaré papíry
Popsané švabachem
Jsme vojenské latríny
Zvoucí svým zápachem

Jsme pavučinky babích let
Unášené větrem
Jsme jak esy na stolech
Tak i černým Petrem

Jsme z papíru draci
Na vašem provázku
Jsme tichouncí dravci
Ukrytí za masku

Jsme prázdné bonboniéry
Od loňských Vánoc
Jsme budoucí kariéry
- budoucí velmoc

Jsme kytice uschlých růží
Po babičce z Moravy
Jsme staré ženy které tuší
Kdo kde a proč churaví

Jsme zapletené nitě
V chuchvalcích smotané
Jsme nezrozené dítě
Za novu počaté

Jsme tichý výkřik z plných plic
Že tu nejste sami
Jsme sada černých bradavic
Zlých bab za horami

Jsme odrazy na vodě
Co vzduchem letí
Jsme úplně v pohodě
Jsme vaše děti
Přečteno 272x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí