Realistická

Realistická

Anotace: O tom, co člověk má a co to pro něj může a nemusí znamenat.

Máš slova na jazyku
která nevyslovíš
Máš prázdné pojmy v hlavě
které nenajdeš
Máš dům bez oken, dveří
a v něm svou duši
Máš hebrejská písmena
která nepřečteš

Máš v koupelně dlaždice
bílé a modré
Máš vyjeté jízdenky
na autobus
Máš rozbité zrcátko
a staré šminky
Máš kytku v zápisníku
od něj od léta

Máš pohledy těch, co věří
na spasení
Máš dva sebrané spisy
starých básníků
Máš střepy ze skleničky
po babičce
Máš stopy jeho prstů
navždy na víčkách
Přečteno 233x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A nemáš jistotu, že to všechno nikdy neztratíš ;)..... Tak si toho važ...

17.05.2007 19:33:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí