Růže a krysy

Růže a krysy

Anotace: Máme zkrátka svůj způsob vyjdřování.

Růže jsou krásné.
Krysy potřebné.

Bez krys sic pokvetou růže
a bez růží dále budou
krysy z odpadků a mršin živy,
ale pozbyl-li by svět krys a růží,
museli by se básníci vyjadřovat přímo.

Bez krys a růží
nebylo by básní.
Ani hlasu básníků.
Autor Slovánek, 17.05.2007
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

súhlasím.... perfektná báseň, mám určité sympatie aj ku krysám aj k ružiam.

17.05.2007 20:24:00 | Evel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí