Život a Smrt

Život a Smrt

Anotace: Nikdy nevíme kde potkáme smrt.

Na křídlech větru,
hnáni zlobou,
dravci letí .. za smrtí.

Po vlnách moří,
hnáni strachem,
trosečníci plují .. k smrti putují.

Uprostřed ohňů,
malé děti bez matek,
sedí, leží .. smrt k nim běží.

Pod lavinou ležící,
lidé v čepicích,
se zeminou bojují .. s beznadějí.

Život .. Smrt

Dobro .. Zlo

Tak jednoduché to není,
Smrt ne vždy dobré ke špatnému změní.
Autor Wooh, 14.04.2005
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí